Categories
Без категория

Петя Дикова изчерви ефира, води по зърна – gp-gallery.com

Петя Дикова изчерви ефира. Дъщерята на Аня Пенчева доказа, че крушата не пада по-далече от дървото, и се изправи пред камерите на bTV без сутиен, пише столичен всекидневник.
Благодарение на силното осветление в студиото зрителите спокойно можеха да видят в детайли не само формата на гърдите, но и зърната й, които палаво прозираха през тънката блуза с щедро деколте, в която се беше издокарала. „Браво, Петя! Само така!“, зарадваха се любители на женските форми.

Много от феновете на ранната Аня Пенчева бяха на седмото небе, че отново могат да плакнат очи във възродената в образа на дъщеря си актриса. Говори се, че самата Пипи често се оплаквала, че майка й е дала дългите си крака на нейния брат, а на нея самата – само хашимотото си. Е, не е права. От пръв поглед се вижда кой е наследил завидната гръдна обиколка на актрисата и това със сигурност не е синът й Ангел.

Все пак е добре занапред Петя да се съобразява с тоалетите и да не се мъчи да става втора Николета Лозанова. Вярно, че предаването, което води, е по-скоро светско, отколкото културно. Но все пак се излъчва в 11 часа преди обед и би трябвало да е прилично облечена водеща.