Categories
Без категория

Петев очаква победа срещу Малта

„Играем за победа срещу Малта“, заяви Петев.

Въпреки разгромната загуба, която претърпяха българските футболисти преди няколко дни в контролна среща срещу Турция, Ивайло Петев демонстрира оптимизъм преди евроквалификацията с Малта утре вечер. Селекционерът на лъвове заяви, че очаква неговите футболисти да спечелят трите точки и да покажат това, на което са способни.

Петев заяви, че не се притеснява от това, което е видял в мача с Турция и добави, че единственото, което го интересува е България да вземе трите точки. Той сподели, че Георги Миланов се чувства добре, но все още не е ясно дали ще вземе участие в срещата. Всичко ще се реши няколко минути преди началото на мача, посочи националният селекционер.

Старши-треньор сподели, че самочувствието и оптимизмът му са породени от играта, която са демонстрирали нашите срещу Италия през март, когато трикольорите измъкнаха равенството срещу четирикратният световен шампион. Петев добави, че няма място за подценяване и българите ще излязат пределно мотивирани и амбицирани, за да покажат най-доброто, на което са способни.

коментар(и)