Categories
Без категория

Пенсионират Гала – gp-gallery.com

Асето в началото била чирак, докато сега все по-често се появява на екран

Дългогодишната водеща на „На кафе” Гала кара последните си дни в сутрешното женско предаване и скоро ще бъде натирена да си почива вкъщи, говори се упорито из кулоарите на Нова тв. Според телевизионни източници плевенчанката е съвсем близо до ефирна пенсия, а мястото й ще бъде поверено на една от репортерките й – Ася Енева.

Младата девойка е повече от напориста и трупа стаж при Гала вече над 5 години. С голям мерак се впусна в журналистиката и първите години дори е работила без заплащане. От началото Ася била момиче за всичко и най-често прислугвала на ветераните в професията. С много усърдие успяла да се наложи и лека-полека започнали да пускат нейни репортажи.

Ася Енева позира с водещата Гала и кучето Рафаело, което се прочу с „ясновидските” си способности да познава кой ще бъде изгонен от „ВИП брадър” преди всеки лайф

След като изритаха дружката на водещата, Джуджи, мераклийката все по-често се изявява на екран. Освен традиционните репортажи Енева редовно коментира актуалните теми. Честата й поява на екран като гост-коментатор в студиото в Нови хан всъщност е генерална репетиция за поемане на щафетата от плевенчанката.

Слухът е достигнал и до тв водещата, която не може да прежали мястото си в нейното предаване, което стартира през 2000 г. До този момент държат звездата в неведение за бъдещето, тъй като продуцентите искат да се уверят в способностите на Ася и тогава да натирят нейната възрастна колежка.

Гала няма нужното образование за журналист. Тя е завършила, или поне така твърди, педагогика и детска психология във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий”. За кратко се подвизава като манекенка. Началото на телевизионната й кариера е в шоуто „Невада” по БНТ, а в „На кафе” е вече от 16 години с кратко прекъсване.