Categories
Без категория

Пеевски поръчал убийство на Василев за $5 млн?

Продължават заплахите за убийство между Пеевски и Василев

Олигархичните драми между Делян Пеевски и Цветан Василев преминаха границите на България, като и немската преса гръмна с новината, че медийният магнат е поръчал убийството на банкера, като за целта е платил 5 млн. долара.

Реклама:

Собственика на Корпоративна търговска банка твърди, че е получил СМС от депутата на ДПС, който гласи следното: „Давам ти последен шанс. Знам къде си. Не ме карай да правя глупави неща. Ще те намеря“. Василев е получил въпросното съобщение на 17-и юни, като на 22-и е последвало обаждане в хотела му във Виена, което е гласяло, че Пеевски търси убиец.

Тези публикации са на немското издание „Дер Щандард“, като журналиста Маркус Бернат отбелязва и факта, че прокуратурата е била вдигната по сигнал да търси убийците, спрягани за покушението на Пеевски, но пък те бяха освободени, поради липса на доказателство.

Заплахите за убийства между двамата най-съмнителни бизнесмени като че ли се превръщат само в медийна битка, а и все още никой не е посочил причината, за развалянето на техните партньорски отношения.

Разбира се, Делян Пеевски отхвърли обвиненията на Василев, че готви неговото убийство и дори призова банкера да се върне в България и да „не се крие като мишка“. Цветан Василев пък напоследък има доста проблеми със своята КТБ и със сигурност подобни заплахи за убийство няма да липсват и от негови клиенти.

Остави твоят коментар

коментар(и)