Categories
Без категория

Патриотите решават за ултиматума срещу ГЕРБ в петък

В петък ще обявим дали оттегляме подкрепата си от кабинета, заяви Симеонов.

Валери Симеонов гостува в сутрешният блок на БНТ, за да разкрие дали неговата партия ще оттегли подкрепата си от управляващата коалиция. Днес изтича крайният срок на ултиматума, който бяха поставили от Патриотичният фронт на ГЕРБ. В тази връзка лидерът на патриотите посочи, че в петък ще бъде свикана официална пресконференция, на която ще бъде обявено дали ПФ ще оттегли подкрепата си от 43-тият кабинет или ще продължи да бъде част от него.

Депутатът разкри, че само по една от седемте точки има реални действия – срутването на незаконните цигански постройки. Той добави, че ДПС продължава да бъде част от властта и Патриотичният фронт ще направи всичко възможно това да се промени в обзоримо бъдеще. На въпрос на водещият дали бутането на циганските къщи ще решат проблемите на България, Валери Симеонов не успя да сдържи нервите си и поиска от журналиста да не се държи като цигански тартор.

Шефът на телевизия СКАТ смята, че циганите имат не само права, но и задължение и е крайно време да гледаме на тях като крайно бедни хора, които не могат да си плащат сметките. Той даде за пример пенсионерите, които едвам свързват двата края, но си плащат тока и водата.

Остави твоят коментар

коментар(и)