Categories
Без категория

Палавата Яна в нов скандал! Хвана мъжа си на калъп с друг мъж! – gp-gallery.com

Бившата адреналинка Яна изживя поредния си шок. След като преди години се раздели с бащата на детето си, който я пребиваше, красавицата мислеше, че най-после е попаднала на свестен човек в лицето на модела Радослав Куцев. Един ден обаче съвсем случайно адреналинката го хвана в леглото с мъж. Оказва се, че момчето било бивш любовник на шефа на мебели „Явор“ и зад гърба й въртяло платена любов с мъже, пише ПИК бг, позовавайки се на ежедневник.Цялата драма се развила преди около месец, когато Яна заварила гаджето си с любовник в собственото й легло. Красавицата не можела да повярва на очите си, защото Радослав е шампион по кану-каяк, студент е в Националната спортна академия и нищо в биографията му не й било подсказало, че може да си ляга с мъже. Оказало се обаче, че той не просто спи с представители на своя пол, но и взима пари за това забавление.

Радослав от години бил познат в гей средите в България като жиголо и имал цял списък с постоянни клиенти. Тарифата му била между 150 и 200 лева на час в зависимост от исканите услуги.

Говори се, че именно Радо преди време разделил фолк звездата Галин с шефа на мебели „Явор“ Благо Солов. Спортистът успял да се намърда във връзката им и бизнесменът в крайна сметка предпочел него пред чалгаджията. „В продължение на около 8 месеца Солов издържаше Куцев и даже успя да го набута в няколко ревюта. Помогна му да започне кариера на модел, уреди му и ролички в няколко клипа на изгряващи чалга изпълнители“, разказаха източниците. Бизнесменът даже му дал кола, която да ползва като своя, давал му пари, купувал му дрехи и всякакви скъпи подаръци.

Радо обаче буквално си плюл на късмета, като продължил своя паралелен „бизнес“ с продажбата на тялото си и на други заможни господа. Когато Солов разбрал за измамата, рязко му врътнал кранчето и го изгонил.

Като останало без официален любовник, момчето от немай-къде се хванало с Яна, а зад гърба й продължило да припечелва от секс услугите си. Пред нея оправдавал парите си с ангажиментите като модел. На всичкото отгоре успял да въвлече в бизнеса и много свои състуденти от университета, които едва свързват двата края.

Всичко това продължило до момента, в който Яна го заварила с въпросния любовник. Говори се, че човекът бил женен, имал и деца. Той почти денонощно изпращал есемеси на Куцев. Подписвал се с фалшиво име – Валентин.