Categories
Без категория

Пакяо е по-лек с 400 грама от Флой Мейуедър

Филипинецът е по-лек с 400 грама от американският боксьор.

Официалният кантар преди „Мачът на века“ показа, че филипнският боксьор е с 400 грама по-лек от своя противник. Пакяо тежи 65,8 килограма, а Мейуедър 66,2 кг. Както се и очакваше, претеглянето беше превърнато в истинско зрелище. В залата присъстваха над 10 000 души, които бяха заплатили цена от по 10 долара. Приходите от тяхната продажба ще отидат за благотворителност.

Въпреки това обаче, нямаше сериозни физически или словесни сблъсъци между двата лагера, каквито наблюдавахме при претеглянето между Владимир Кличко и Кубрат Пулев, например. Пакяо беше посрещнат с аплодисменти и окуражителни викове, а непобеденият Мейуедър беше посрещнат с бурни освирквания от публиката. Той обаче, не им обърна сериозно внимание и зае обичайната за него поза.

Мега сблъсъкът ще се проведе на 2 май 21:00 часа американско време, което наше време е 6:00 сутринта на 3 май. Руската телевизия „Первий канал“ ще предава безплатно срещата и всеки един зрител, който я има ще може да се наслади на зрелището. Останалите ще трябва да заплатят по 99 долара на HBO, ако не искат да пропуснат „Двубоят на века“.