Categories
Без категория

Очакват се над 5000 души на първата контрола на ЦСКА в София

Армейските фенове се стягат за масово присъствие на първата контрола с Оборище в София.

Ръководни фактори на стадион Българска армия разкриха пред информационна агенция БЛИЦ, че се очакват над 5000 души да присъстват на първата контрола на новият ЦСКА в София. За сведение ще отбележим, че на двубоя със Спартак Пловдив, който беше първият приятелски двубой за армейците за новият сезон присъстваха над 4000 зрители.

Все още не е ясно дали червените ще пуснат билетчета от по 3 лева, както сториха на двубоя с пловдивчани или ще дадат шанс на своите привърженици да гледат любимият си отбор безплатно. Според наша информация тече сериозна организация във фен клубовете на ЦСКА в цялата страна и в момента текат записвания за екскурзии до столицата. Не е тайна, че в събота започват новият сезон в А група и желанието на армейските фенове е да напълнят стадиона си, за да докажат, че без ЦСКА няма професионален футбол в България и интересът към него ще бъде значително по-нисък.

Освен мача с Оборище, ЦСКА ще изиграе още три контроли на Армията – 22 юли срещу Марица, 25 юли срещу Вихрен и на 2 август срещу израелски отбор, когато ще бъде и представянето на тима.

Остави твоят коментар

коментар(и)