Categories
Без категория

Официално! Гриша Ганчев ще оздравява ЦСКА! – gp-gallery.com

Гриша Ганчев подготвя оздравителен план и продължаване дейността на ПФК ЦСКА АД. Това става ясно от писмо, което изпълнителният директор на дружеството Николай Паслар е пратил до синдика на „червените“ Дора Милева.

Ето писмото, което бе публикувано на сайта на ЦСКА:

ДО СИНДИК ДОРА МИЛЕВА

ОТ: „ПФК ЦСКА АД“, ЕИК 130212106, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Драган Цанков 3, представлявано от изпълнителния директор Николай Паслар

Уважаема г-жо Милева,

С решение №1581 от 02.10.2015 год., постановено по т.д. №6292/2013г. по описа на Софийски градски съд, е открито производство по несъстоятелност на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД.

На 26 май съдът одобри списъка с броя на кредиторите и размера на техните вземания. С оглед решението на съда, аз и моят екип от юристи решихме да изготвим оздравителен план за дружеството, на което съм представител.

Предлагането на оздравителен план и продължаване дейността на дружеството е от съществен интерес както за клуба, феновете, цялата спортна общественост, така и за кредиторите, за чиито интереси се грижите вие.

С настоящото писмо искам да Ви уведомя, че екип от най-добрите правни консултанти и специалисти работи по изготвянето на оздравителната програма, която съвсем скоро ще бъде представена на вас и широката общественост.

С уважение,

Николай Паслар

/Изп. директор/

Източник: БЛИЦ