Categories
Без категория

Отрязаха носа на Дарина Павлова – gp-gallery.com

От няколко дни Мадам Мулти е в Лос Анджелис, където покрай връзките си с екшън звездите Силвестър Сталоун, Мел Гибсън и Антонио Бандерас, се уреди като специален гост на церемонията по раздаването на „Оскар”-ите. Не е тайна, че в последните години Дарина се пъне да се именува „филмов продуцент” и вече е със задължителен абонамент за подобен род прояви. От Ел Ей Павлова се похвали в социалните мрежи с едно от светилата на световното кино – прочутия филмов композитор Енио Мориконе. 87-годишният италианец получи своя звезда в Алеята на славата на булевард „Холивуд”.

На събитието, предшествало „Оскар”-ите, Павлова се появи с новия си нос. Пластиката лъсна на една от снимките с Мориконе, които бизнес дамата качи в профила си във фейсбук. Според запознати Дарина се е подложила на ринопластика в клиника в Дубай, където живее в последните месеци. В емирството „веселата вдовица” се изнесе след раждането на внучката си Алба от доведената си дъщеря Венцислава. Ринопластиката е процедура, която има за цел да подобри формата, размера и цялостния външен вид на носа, като специално при Павлова той е бил леко скъсен и оформен по върха. Цялото удоволствие, макар и придружено с немалка доза болка, е струвало на бившата актриса близо 5000 долара.

53-годишната казанлъчанка води ожесточена борба с ЕГН-то си в последните няколко години. Дарина всячески се опитва да прикрива белезите на времето по лицето си. Тя буквално е пристрастена към пластичните корекции по лицето и тялото, на които никой не знае точния брой. Павлова е повдигала бюста си, няколко пъти е оформяла скулите и брадичката си, редовно опъва бръчки. Първите корекции по тялото си започнала да прави още в средата на 90-те години на миналия век.