Categories
Без категория

Отнемат короната на Мис Великобритания заради се*с по телевизията! – gp-gallery.com

Мис Великобритания може да остане без корона заради секс в ефира, пише в. „Телеграф“, цитирайки „Сън“. Зара Холанд участва в риалити шоуто „Остров на любовта“, където срещна сексапилния и нацепен Алекс Боуен. 20-годишната красавица не устоя на неговия чар и набързо скочи в прегръдките му. Риалити шоуто се снима във вила на Палма де Майорка. Още на втория ден от предаването двамата се усамотиха в специална стая, където няма камери и се овъргаляха в чаршафите. Организаторите на конкурса за красота на Острова обаче веднага реагираха гневно.

Техният говорител обясни, че подобно поведение е неприемливо за тях. „Разочаровани сме, че Зара падна толкова ниско.

Тя знае, че нейното поведение е модел за много млади момичета. Знае също така, че искаме да променим имиджа на носителките на титлата „Мис Великобритания“, обясниха още организаторите на конкурса, които обмислят дали да й отнемат титлата.

24-годишният Алекс пък влезе в шоуто със заканата, че ще прави секс пред камерите на всяка цена. Дори предупредил семейството си да изключат телевизора, когато видят, че се разгорещява. Едва ли обаче е очаквал, че щастието ще го споходи толкова бързо.

Източник: БЛИЦ