Categories
Без категория

Нощни вълци на Путин взривиха всичко в България! – gp-gallery.com

Новината, че „Нощните вълци” на Путин тръгват на поход, който ще включи и посещение в България, предизвика вълна от коментари в социалните мрежи. Някои от потребителите подкрепят инициативата на рокерите, но други смятат, че с наближаването на изборите натискът на Путин става осезаем. Много от хората обвързват темата с международната политика на Русия, припомнят ситуацията в Украйна, а други препоръчват на руските рокери да минат през паметника на Съветската армия и гей парада в София.Публикуваме коментарите без редакция.

Ivailo Nenov коментира: „Щом са братушки – може! А гейзери, соросоиди и други извратеняци не щем!”

Според Иван Иванов с наближаването на изборите натискът на Путин става осезаем. Той коментира, че „докато начело на България за това допринася и шикалкавенето на Бойко между Изток и Запад. Докато начело на държавата не застанат наистина прозападни политици, така ще е.”

Petar Petrov предизвика истинска дискусия в БЛИЦ с въпроса си каква е причината повечето от руските мотористи да карат американски мотори. „Като им видя на тези смешници (руски „рокери“) моторите, все „Harley-Davidson“ USA карат… Пък се питам, защо аджеба не карат да речем много по „мощните“ и „хубавите“ руски „ИЖ“-ета, или „Урал“-и, ами карат тези „скапани“ американски, или немски, или японски мотори дето не могат да се опрат и на малкия пръст на руските „чудеса“ на техниката….. Уж руснаци-националисти идващи у нас за укрепване на славянската дружба, пък идват с отвратителните американски мотори…? Някой може ли да ме „светне“ , защото е това предателство към прекрасната руска техника?! МОже пък да искат да ни покажат, че американските мотори не струват пред руските такива… хе хе..”

Божидар Генов му отговаря: „Петюша, това е като американските космонавти да летят с руска техника. Който където го бива. Едни да строят ракети други да правят мотори с кожени ръкохватки.”

Sasho Popov припомня, че Рокерите от цял свят са бунтарите на всяко едно общество, в което се намират. Той коментира: „В щатите съм ги виждал с тяхните харлета. Полицията ги придружава по населените места а извън тях подържат връзка с главният, водача на колоната. Нашите тук в Европа са като пионерчета с онези. Няма лошо, даже е хубаво да отидат и на Шипка. На някои може дедите да са загинали там. Цветя да поставят. Ние не сме диваци. Можеше и аркадашите да се присъединят. Там и тяхни деди загинали има. И тях майка ги е раждала. Пред Господ и пред смъртта всички сме равни. Какво по добро за мира хората да са заедно?”

Ivan Afenliev пък негодува: „Тая имперска паплач така като цивилни влезаха в източна Украйна и после казаха това е наше”.

Източник: БЛИЦ