Categories
Без категория

Новият милионер на Светлана Василева вее член гигант – gp-gallery.com

Плеймейтката Светлана Василева успя да оплете в мрежите си наследствен милионер и полов атлет. Едрогърдата блондинка е интимна с наследствения милионер Димитър Тановски, който има репутацията на баровеца с най-голям пенис в София, пише столичен седмичник.
29-годишният Тановски произхожда от интелигентно семейство – баща му има репутацията на чевръст борсов играч, който е успял да купи и стабилизира не едно и две приватизирани предприятия. Тановски-старши е сред първите нашенци направили милиони от Софийската стокова борса, в момента бизнесът му е средоточен в Радомир и в региона.

Майката на Тановски – Цвета, е сомелиер и издател на специализирани списания за вина. Стилната дама владее 5 езика и мнозина се чудят как ще се спогоди с новата изгора на сина си Светлана Василева, която не блести с особен интелект.

Иначе Димитър Тановски от години е известен на столичните бръмчалки, които от уста на уста предават легендата за огромния му член. Казват, че мургавият баровец имал в гащите си 25-сантиметрово чудовище. Именно пенисът гигант на Тановски станал причина да бъде разтурена връзката му с манекенката Славена Вътова.

Малко преди носителката на приза „Мис България 2006“ да се залюби с настоящия си мъж Юлиян Цолов, тя поддържаше връзка с Тановски. Като легенда се разнася мълвата, че на една тяхна почивка в Барселона страстите в кревата толкова се разгорещили, че накрая Славена постъпила в болница силно разпорена в седалищната област от чудовището на младия баровец. След като се прибрали в България Славена спряла да вдига телефона на Димитър Тановски и обяснила на свои приятелки, че сексът с него е невъзможен заради огромния му пакет.

Сред интимните завоевания на Тановски е и синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова. Двамата бяха гаджета само за няколко месеца преди 7-8 години, спомнят си паметливи столични клюкарки. Иначе голямата любов на смуглия милионер е гимнастичката Цвети Кусева, за когато богаташът даже беше сгоден. Тяхната връзка обаче приключи заради следването на Тановски в Лондон.

Въпреки твърденията на Светлана, че е сгодена с Димитър, малцина вярват да се стигне до брак между двамата. „Родителите на Митко няма да допуснат снаха с такава репутация“, категорични са приятелите на младия баровец.