Categories
Без категория

Новини

Начало » Новини

Снощи при зрелищната акция „Медузи“ беше арестуван Данаил Славов познат в ъндърграунд средите с прякора Дидо Дънката. Арестът, се е състоял в хотел „Маринела“, а контрабандистът е бил в компанията на видни реформатори. Компанията е умувала как да бъде туширано напрежението, което се създаде около Реформаторският блок относно журналистическото разкритие за скандалната присъда на Трифонов, който е издигнат от партията … Виж още »

Даниела Коджаманова, която ще се ползва с подкрепата на президентската партия на предстоящите местни избори в Кърджали, днес заяви, че икономическият потенциал на региона в сферата на туризма в никакъв случай не е за подценяване. Тя смята, че общината трябва да се възползва от красивата природа на региона, с която да привлече нови инвестиции в областта. Като основен проблем в … Виж още »

Информационна агенция ИРНА разкри, че след последните удари в Западен Ирак, е пострадал лидерът на джихадистите, Абу Бакр Ал-Багдади. Той е тежко ранен, а други ключови фигури за терористичната организация са били убити при въздушната атака. Става дума за 8 или 15 високопоставени фигури в джихадистката групировка. Потвърдено, е, че животът си са загубили Ал-Шишани, Ал-Сури и Абу Саид Ал-Карбули. … Виж още »

Надежа Нейнски, която е посланик на България в Турция гостува в сутрешният блок на Нова, за да коментира ситуацията в южната ни съседка, която беше разтърсена от най-кървавият инцидент в историята си. Взривовете в Анкара отнеха живота на 128 души, а 160 са тежко ранени. Тя обясни, че турците се намират в истински шок и все още не могат да … Виж още »

Грандиозен военен парад, се е състоял в Северна Корея, предаван световните информационни агенции. На него са били показани междуконтинентални балистични ракети с далечен обсег на действие KN-08. Лидерът на КНДР е произнесъл мотивираща реч, в която е заявил, че страната е готова за война със САЩ. От Би Би Си пък разясняват, че парадът е бил организиран в чест на … Виж още »

Партията на внукът на Тодор Живков предизвика фурор с предизборният си видеоклип, който преди броени часове беше показан в ефира на някои телевизии и интернет пространството. В краткото видео, е показано как от началото на прехода до ден-днешен българските граждани са поставени в неравностойно положение. Движение „Напред България“ сравнява възможностите за издържане на нормално семейство през 1989 година и днес. … Виж още »

Йорданка Фикирлийска, която ще се яви на предстоящите избори за кмет на район „Оборище“ от името на партия ГЕРБ проведе среща със спортните деятели в общината. Тя обеща, че ще бъде изградена още 1 фитнес площадка в междублоковите пространства. Заедно с нея бяха и кандидатите за общински съветници Мита Георгиева, Поли Михайлова, Димитър Папукчиев и Йоанна Драгнева. Спортният педагог Крис … Виж още »

Цветан Антов, който е издигнат от партията на Георги Първанов за кмет на община Плевен днес проведе среща с хората от село Бръшляница. Заедно с него присъства и кандидатът за общински съветник Михаил Блъсков, която също се ползва с подкрепата на АБВ, както и кандидатът за кмет на селото и общински съветник Наталия Иванова. Те разкриха, че по ОП „Региони … Виж още »

Доктор Цвета Абвджиева, която е издиганата от ГЕРБ за кмет квартал Младост в София стартира предизборната си кампания с гръмко обещание. Тя заяви, че, ако бъде избрана ще бъдат изградени три парка в района – в местността „ Въртопо“, в квартал „Горубляне“ пред пощата, в Младост-1 зад онкодиспансера, както и изграждането на площадки за домашни любимци. Тя проведе среща със … Виж още »

Здравният министър гостува на Виктор Николаев и Ани Цолова в „Здравей България“ по Нова телевизия. Петър Москов коментира предстоящата здравна реформа и плановете на кабинета за нейното реализиране. Той заяви, че в момента неговият екип работи не за „спестяване“, а за ефективното използване на финансовите средства. Министърът на здравеопазването разкри, че трябва да се извърши приватизация на болниците, защото в … Виж още »