Categories
Без категория

Николич показа какво му е причинил Моци

„Моци ме ритна нарочно“, заяви Николич.

Нападателят на ЦСКА показа какви са последствията от каратисткият ритник, който получи от Козмин Моци в двубоя с Лудогорец, който се игра в събота. Тогава румънският бранител заби бутоните си в ребрата на черногорското острие на армейците, но това остана незабелязано от съдията. Впоследствие БФС се самосезира и спря правата на футболиста на разградчани.

Пред насъбралите се журналисти около Армията, Николич си вдигна тениската, за да им покаже „какъв спомен“ му е оставил Моци. Нападателят дори разкри какво му е казал Моци, след като го е ударил – „Извинявай, не те видях“. Първоначално и футболистът на ЦСКА мислил така, но след като изгледал записите от двубоя останал с друго впечатление.

Относно тежката загуба, която допуснаха армейците, черногорският нападател заяви, че резултатът не отговаря на истината и индивидуални грешки са в основата на поражението. Николич добави, че ЦСКА ще се бори до последно за титлата и според него 6 точки не са достатъчно сериозна преднина, за да бъдат спокойни в лагера на шампионите.