Categories
Без категория

Николета се показа по монокини на плажа! (СНИМКИ 18+) – gp-gallery.com

Николета Лозанова се пече чисто гола на морето! Водещата на „Папараци“ без свян захвърля банския си, за да се порадва на слънчевите лъчи. Скандалната моделка сама показа мигове от ваканцията си, като качи няколко кадъра от почивката си на Южното Черноморие, старателно прикривайки анатомичните си части, припомня „Уикенд“.Папараци обаче успяха да уловят Лозанова без горнище в неделя в малък луксозен хотел край курорта Лозенец. Николета бе акостирала за 2 дни там в компанията на своя приятелка. Бившата жена на Валери Божинов бе настанена в президентския апартамент и към обяд се настани край малкия басейн в комплекса.

Далеч от хорските очи, Николета в един момент захвърли горнището си и остана само по гърди! Зашеметяващият бюст на Николета бе добре изпечен и без никаква разлика с останалата част на тялото й, което навежда на мисълта, че Лозанова или ходи на солариум, или се излага под слънчевите лъчи по монокини.

Николета обаче остана без горнище за не повече от десетина минути, след което внезапно се облече. Тя проведе поредица от телефонни разговори и очевидно уговаряше приятели за вечерята. Ден по-късно самата Николета пуска свои снимки без бански в социалните мрежи. На тях ясно личи, че Лозанова се припича гола на пусти плажове край морето. Плажуващи твърдят, че Николета се къпе без дрехи на плажове на юг от Созопол, които не се посещават от много туристи. Този уикенд водещата на „Папараци“ заминава на Френската Ривиера заедно с приятели. Най-вероятно там ще радва естетите със зашеметяващите си форми.