Categories
Без категория

Николета Лозанова развя какаов бюст на плажа! (СНИМКА) – gp-gallery.com

Николета Лозанова както винаги е в крак с модните тенденции. Водещата на „Папараци” е сменила тотално имиджа си с нова афро прическа включваща много плитки.  Явно, за да направи поредното си селфи в социалната мрежа по-привлекателно за мъжките погледи, а и да не изневери на себе си, плеймейтката реши да навири бомби.

Към еротичния кадър бившето малко коте на Валери Божинов добави и текст „Няма нито мъж, нито стихия, която да покори „непокорното ми АЗ“ ! И понеже съм благородна, реших, че трябва да ви предупредя, че пробите ви са само загуба на време”.

Не става ясно дали водещата се обръща към конкретен мъж или говори просто така, за да покаже, че интересът към нея все още не е стихнал въпреки навъдилите се под път и над път нейни имитации.

Прическата на Николета обаче не е никак иновативна. БЛИЦ припомня, че миналата година Галена бе заложила на същите афро плитки за клипа на „Стара каравана”. Тази година пък визията бе нагло заграбена от Жана Бергендорф, която явно, за да покаже пълното си разграничаване от скандалното й кокаиново минало, смени и цвета на косата си, като мина в русата гама. Михаела Филева също вече се причислява към блондинките. Тя е с афро визия на клипа на последната си песен, която има сериозни претенции да стане следващият хит на лятото в поп музиката.

Източник: БЛИЦ