Categories
Без категория

Николай Гигов полудя! Изважда дъщеря си Ели от ВИП Брадър!

Собственикът на Локо София е възмутен от последната мисия!

Оръжейният бос буквално не е на себе си от това, което излъчиха в петъчното предаване в ефира на Нова телевизия. Ели Гигова участва в седмичната мисия „Страх“, в която всеки един съквартирант трябваше да се изправи лице в лице със своите страхове. Според продуцентите на ВИП Брадър дъщерята на Николай Гигов страда от омфалофобия – страх от пъпове.

Никой обаче, не предполагаше, че Ели ще бъде подложена на толкова гнусно и нелицеприятно изпитание. Тя трябваше да застане на специално пригодена машина – механизиран стол. Срещу нея имаше мъж с прикрито лице с огромно, мазно шкембе. Всички си мислеха, че Ели просто ще трябва да пипне човека по корема, но в действително тя трябваше да забие лице в него и да престои в тази позиция известно време. Това възмути дори Албена и Людмила, които са смятани за двете най-корави съквартирантки във формата!

Това е изкарало извън нерви Николай Гигов, който е вдигнал невероятен скандал на продуцентите. Поради тази причина е твърде вероятно Ели да достигне до финала на предаването, за да се реваншират продуцентите по някакъв начин!

коментар(и)