Categories
Без категория

Николай Бареков: Нямам нищо общо с Цветан Василев!

Николай Бареков нямал нищо общо с Цветан Василев

Скандалите, които тресат България в последните дни не са никак малко, като горещата тема е развалянето на отношенията между Цветан Василев и Делян Пеевски, а също така и заканата за убийство от страна на банкера.

Реклама:

Разбира се, покрай тези 2 енигматични личности няма как да не бъде забъркан и Николай Бареков, който според мнозина е тясно свързан с Василев и Пеевски и именно от тях получава финансиране за партията си „България без цензура“.

Николай Бареков, освен че е бивш телевизионер и настоящ политик е и свързан с футболният клуб Ботев Пловдив, който също е собственост на Цветан Василев. Медиите на Бареков пък са обвързани с Делян Пеевски, но лидерът на ББЦ, продължава да твърди, че няма нищо общо с двамата.

Те не са приятели?

Шефът на Корпоративна търговска банка (КТБ) е една от най-влиятелните личности в съвременна България, а пък Делян Пеевски държи ключовите медии и има редица фирми, които непрекъснато се облажват от държавни поръчки. Бареков обаче е категоричен, че ще спаси страната ни от порочното управление на партии като ГЕРБ, БСП и ДПС, а и че няма нищо общо с горепосочените 2 личности.

gp-gallery.com обаче не вярва на подобни думи, защото господин Бареков едва ли може сам да спести близо 1 млн. лв., както самият той твърди.

Остави твоят коментар

коментар(и)