Categories
Без категория

Ненаситник! Благо Георгиев отмъкнал гаджето на Фики – gp-gallery.com

Напоследък красавицата Силвия Теодосиева, спрягана за новата любовница на Благой Георгиев, е доста актуално лице. Първо нашумя след като стана ангел на модния бранд Мегз – еквивалент на Victoria Secret`s, a само преди няколко дни тя грабна короната на конкурса Lady Bulgaria.

От тогава не спират да я свързват с името на футболната ни звезда, като именно нея обвиняват за раздялата му с бременната Есмер.

Силвия вчера отпразнува своя 24-ти рожден ден в столично заведение, като наред с многото подаръци, които получи, за нея бе доставен и огромен букет от тайнствен обожател, за който се подозира, че е именно Благо Георгиев.

Не е изключено обаче, да е и от бившото й гадже. Малцина знаят, че това всъщност е фолк звездата – Фики. Той дори снима любимата си в сърцераздирателната балада „Душа“.

Певецът пропуснал партито заради участието си на традиционните награди на Пайнер, които се състояха по същото време, когато Силвия и приятелите й вдигаха наздравици за нея. Към днешна дата Теодосиева и Фикрет са запазили много близки приятелски отношения и се очаква тя да присъства на рождения му ден тази вечер.