Categories
Без категория

Невероятен екшън в Бургас! 30 таксиджии нападат невинен пешеходец!

Невиждано меле се заформи в центъра на Бургас.

Снощи около полунощ се е разиграл истински екшън, който би послужил за вдъхновение на сценаристите от Холивуд. Случката се е разиграла в жилищния квартал „Братя Миладинови“ в близост до блок 92.

Реклама:

Тогава мъж и жена пресичат пешеходна пътека, а през това време таксиметров шофьор минава с бясна скорост покрай тях и дори не счита за необходимо да пропусне пешеходците. Пресичащият мъж му отправя забележка, което отприщва гнева на таксиметровия шофьор, който слиза и търси физическа саморазправа. В крайна сметка обаче, таксиджията отнася здрав пердах, но екшънът не свършва дотук. Ядосан и с накърнено самочувствие той вика подкрепление по радиостанцията и след минути мъжът бива наобиколен от 20-30 таксиметрови шофьори!

За щастие в същия момент пристигат поне 10 патрулки, които успява да предотвратят по-сериозен инцидент! Полицията е прибрала пешеходецът и таксиметровия шофьор, които са „предизвикали“ скандала. В момента тече разследване по случая, но най-вероятно на двамата ще им се състави акт за хулиганско поведение.

Остави твоят коментар

коментар(и)