Categories
Без категория

На дъното! Линдарева се вихри пияна в клип за възрастни – gp-gallery.com

Зорница Линдарева може скоро да изгрее в пикантно порно и по този начин най-накрая да се превърне в истинска звезда по примера на фолк певицата Галена. Бивш любовник изнудва манекенката със секс компромат, твърди HotArena.

Кака Зорче, както подигравателно наричат Линдарева, е известна с това, че подбира хората, с които си ляга, по размера на портфейлите им. Когато обаче е пияна или дрогирана, и те нямат значение, коментира изданието, цитирайки столичен вестник.

Вероятно това е станало причина да попадне на не много надежден сексуален партньор, който е заснел сексуалните й изпълнения и сега се опитва да извлече полза от видеото. Той вече го бил показвал на няколко свои познати.

„Клипът е скандален. Ако го пуснат, ще видим детайлно какви ги върши на пияна глава Зорница, но от това, което съм чувал, е пълна програма“.

Според него Зорница може да се състезава в изпълненията си с професионални актриси от филмите за възрастни. Бившата любовница на Тачо е заснела клипа в нетрезво състояние и досега не само че не се е притеснявала, но даже не е подозирала за съществуването му. Мъжът от видеото се засегнал, че пред общи познати Кака Зорче заявила, че не го познава, и го обвинила, че си измисля, че е спал с нея. След като чул това, разяреният любовник се мотивирал да извади порно клипчето на бял свят и предупредил Линдарева за намеренията си. За негово учудване тя не се стреснала особено. Според нея няма лоша реклама и евентуално порно с нейно участие само ще й вдигне акциите и цената.

33-годишната Зори преди време скандализира с признанието, че е спала с номад от Дубай преди 10 години. Мъжът живеел в пустинята и Кака Зорче била първата жена, която го просветлила в секса. Линдарева днес разказва с гордост случката вероятно за да допълни с нови краски имиджа си на крадла на семейни мъже. Тя сама признава, че е развела не един и двама женени, които спокойно могат да й бъдат бащи, ако не и дядовци. Бръмчалката не крие, че няма нито ден трудов стаж, въпреки че е прехвърлила 30-те. Тя мечтае за луксозен начин на живот, много алкохол и мъж, който да плаща запоите, дрехите и бижутата й.

loading…