Categories
Без категория

Национал от Лудогорец попадна в престижна класация на УЕФА

Георги Терзиев рамо до рамо с Рахим Стърлинг в класация на УЕФА.

Поредното признание получи българския отбор от европейската централа по футбол. Националният централен защитник Георги Терзиев попадна в престижната класация на УЕФА за млади играчи, които биха могли да направят впечатление с представянето си в най-комерсиалния европейски клубен турнир Шампионска лига.

Ето какво казват от УЕФА за него:

„Той израстват с всеки един изминал мач. Демонстрира спокойна и стабилна игра рамо до рамо с Козмин Моци, от когото черпи опит. Двамата заедно сформират все по-добър тандем в защитния вал на Лудогорец.“

Георги Терзиев е само на 22 години и специалистите му предричат бляскаво бъдеще. Централният защитник е преминал през всички формации на националния отбор и дори има няколко мача с екипа на мъжете. Пристигна на „Лудогорец Арена“ от Черноморец и бързо успя да измести Александър Барт от титулярния състав, който беше неизменен титуляр и стълб в отбраната на разградчани в продължение на няколко години.

През миналия сезон няколко отбора от Италия, Русия и Турция следяха изкъсо изявите му, но до конкретна оферта не се стигна.

Остави твоят коментар

коментар(и)