Categories
Без категория

Националната агенция по приходите е открила 520 000 „необяснени приходи“ от Николай Бареков.

Бареков дължи 35 000 лева данцъ и лихви на държавата.

Изненадваща проверка на НАП е установила сериозно разминаване в имуществото на бъдещия европейски депутат. Според извършената проверка, разходите са надвишили приходите с 520 000 хиляди лева, което означава, че Николай Бареков дължи на държавата близо 35 000 лева данъци.

Проверката на имуществото на лидерът на България без цензура беше извършена след сигнал на „Протестна мрежа“ към прокуратурата. Интересното е, че в този сигнал личат още имената на международно издирвания собственик на Коорпоративна търговска банка Цветан Василев и печално известния депутат от ДПС Делян Пеевски. Все още няма информация обаче, дали срещу тях се извършва проверка.

Част от данните на данъчното разследване, които вестник „СЕГА“ разпространи в медийното пространство показват, че Николай Бареков не е пускал данъчни декларации за 2007, 2009, 2010 и 2011 година. Да припомним, че всеки един гражданин е длъжен да го направи в края на годината! Освен това, разследването на НАП е показало, че семейство Барекови е харчело в пъти повече, отколкото може да си позволи.

Предстои да видим какво ще се случи или просто това ще се окаже черен пиар срещу Бареков преди предстоящите избори.

коментар(и)