Categories
Без категория

Народната певица Румяна Попова: Опитват се да ме убият чрез магия с живак – gp-gallery.com

Народната певица Румяна Попова в момента преминава през Ада.

Изпълнителката има сериозни подозрения, че е станала жертва на магия, а за капак в потвърждение на това, че някой й мисли злото, неизвестни са посегнали на движимото й имущество.

Това обаче не е всичко. По думите на Попова нейн съгражданин се е опитал да я убие. И то два пъти, като при единия е използвал живак. През какво е преминала и дали всичко е приключило, певицата реши да сподели с читателите на „ШОУ”- народното издание.

Връщаме я години назад, когато циганка й предсказва бляскавата кариера. Все повече Румяна започва да вярва в мистичните неща.

– Г-жо Попова, разбрах, че е имало покушения на колата ви и вие се страхувате за живота си. Разкажете ни какво се случи?
– Всичко започна от есента, а последното покушение на колата ми бе през януари. Общо 5 пъти. Първият път ми бяха отвили болтовете на едната гума. Реално само четири могат да се отвият с обикновен ключ, а петият е със защита и само аз имам такъв ключ. Колата се движи само на този един болт чак до Гърция, пътувах с майка ми и дъщеря ми. Там вече блокира и спря да се движи. Щяхме да се пребием, колата не беше наред. Веднага я вкарахме в гръцки сервиз, където констатираха причината, а на мен изобщо не ми е идвало на акъл да погледна.

След това ми спукаха гумата

но не веднага да излезе въздухът, а това да стане в процеса на каране. Казаха ми, че е нарочно направено. Оправиха ми я в една гумаджийница.

После намерих колата пред дома си цялата надрана с остър предмет – не знам пирон ли е, ключ ли е… Навсякъде беше надрана много дълбоко!

Започнах да паркирам автомобила си някъде, където има камери, тъй като нямам гараж.

Най-често я оставях пред полицията. Един път нямах възможност да я закарам дотам, вече поуспокоила се, че всичко приключи, я оставих пак пред моя дом.

– И тогава се е случило за 5-и път?
– Точно така, аз дори извиках полиция. С някаква щанга беше ударено стъклото, а при такъв удар автоматичните стъкла падат надолу. Вътре беше нахвърляно нещо като пръст, пепел, изпражнения от животни, трици от дърветата. Не знаех какво е точно, много гнусни неща.

Тези неща бяха разхвърляни по всикчи седалки през предно дясно стъкло. Тогава вече се заведе преписка в полицията и се започна разследване. През януари ми счупиха и едното странично огледало за задно виждане. Тогава получих и един SMS: „Ще те ликвидирам заедно с колата”. Следователите разкриха, че идва от карта, закупена от някакъв циганин. Нали, за да вземеш карта, трябва да си дадеш вече данните и те за по 50 лв. вземат такива карти.

– Доста стряскаща заплаха. Имало ли е друг опит за посегателство извън автомобила ви?
– Започнах да оставам колата пред полицията. Един ден се прибирам вкъщи с една приятелка и пред вратата намирам нещо червено на цвят, горели свещи от черквата. Чудехме се какво е, много се стресирах. Обадих се на майка ми, която каза да не го пипаме, защото вероятно е направена магия. Взехме един нож и разрязахме това нещо, за да видим какво има вътре все пак. От свещите излезе живак! Сложихме го в торба и майка ми ни каза да го хвърлим в течаща вода.

За първи път се сблъсквам с такова нещо и ме стресира доста. Но явно като започнах да оставям колата на охраняем паркинг и са започнали с това нещо.

– Вярвате ли в магии, ясновидци, ходжи…?
– До този момент не, но една приятелка ме накара да отидем при човек, който се занимава с такива неща. По принцип нямам врагове, с никого не съм в лоши отношения. Спрях се на две имена, за които съм чула, че се занимават с такива неща и са лоши хора. И този човек ми съобщи името на един от тези заподозрени от мен, без аз да споменавам нищо. Ние с моята приятелка останахме шашнати. Направи ми някакво изчистване и да не рефлектира върху мен. Сега магията се връща на този човек, който я е направил. Много е лошо да правиш такива гадории, защото никога не подминава и накрая рефлектира върху този, който ги прави.

Народната музика е нейният живот, макар да е трудно в тези комерсиални времена да задържи интереса върху себе си и творчеството

– Какви противоречия имате с този човек, който очевидно се опитва да ви убие?
– Нямам противоречия, просто това е лош човек, който се занимава с такива неща и ние в Благоевград го знаем. Най-вероятно го прави от завист. С този човек не съм близка като приятел, по-скоро познати. Нямаме никакви отношения, че да съм му направила нещо лошо. Обяснявам си го с някаква прикрита завист и злоба.

– Казахте ли на полицаите, че се съмнявате в този човек?
– И да кажеш, то трябва да имаш доказателства. Аз споменах някакви имена, но без доказателства трудно се работи там. Следователят ми каза, че може да си мисля много неща, но този човек трябва да бъде хванат на местопрестъплението. А те не вярват на врачки, аз също съм склонна да се съмнявам. Като ги гледам по телевизиите как всеки ден бълват нови магове, ходжи и т.н. Не съм склонна да вярвам, но като ми се случи това нещо, много се шашнах и започнах да се интересувам. Разбрах, че има такива, които се занимават с тези неща и те се правят масово. Този човек, при който ходих, каза, че по поречието на река Струма е пълно с такива лоши хора. Не знам какво да си мисля вече, много съм объркана.

– Вие сте ходили при ходжа за разваляне на магия, така ли? И казахте ли за какво е направена тази магия, тъй като има за смърт, за нещастие и т.н.?
– Не, не е ходжа. Той се занимава с пречистване на негативна енергия. Каза ми, че е много лоша магия, защото има живак и свещи. Аз усещах, че нещо не е наред

В един момент усетих, че нещо не ми върви. По-скоро нямах желание да правя това, което съм искала през целия си живот. Нямах сили да стана и да свърша някаква работа. Това нещо те кара да работиш срещу себе си, с тази цел е направено – да се разболееш може би или да нямаш успех.

– Преди това налагало ли ви се е друг път да търсите съдействие от врачки?
– Семейството ми сме християни и много вярващи. Никога не съм ходила при врачки или подобни хора. Сега се сещам обаче за един случай от началото на 90-те. Трябваше да отида на една сбирка и аз нямах тогава рокля да облека, нищо подходящо за случая. Бях тъжна и унила, ходех по улицата и плачех. Седнах на една пейка и покрай мен мина една циганка. Спря се и без да й казвам причината, заради която плача, тя знаеше.

Започна да ми гледа на ръка. Не вярвах, но от интерес да видим какво ще ми каже, се навих. Тогава ми каза, че плача за глупости. След години съм щяла да имам толкова много рокли, че другите нямали да имат като моите. Пак тя ми каза, че ще се занимавам с изкуство. Още не бях започнала кариерата си. Каза ми още, че след време много хора ще разберат за мен. Ще имам спънки в началото, но ще направя нещо много голямо. Тогава все още нямах представа какво ще се случи в живота ми, била съм на 20 години. Понякога съм се връщала на тази случка и съм се питала каква беше тази жена и откъде се появи тогава. Може би няма нищо случайно. Господ ти го праща това, за да ти даде вяра и сила да продължиш напред.