Categories
Без категория

Мускулест мъжага взе дъщерята на Кристина Димитрова! – gp-gallery.com

Мускулест и секси мъжага се оказа малкият син на певицата Кристина Димитрова – Мартин. Хубавецът, който спокойно може да заработва и като модел, все още няма гадже, затова майка му вече му е избрала жена, издават запознати. Кристина била убедена, че Марти ще си пасне идеално с нейната добра дружка Катрин Вачева.Младокът и моделката, която преди години нашумя след нанесен й жесток побой, са почти на една възраст и имат общи интереси. Ето защо Димитрова била решила, че двамата са един за друг и трябва да ги събере, пише в. България днес.

Напомпаният блондин излезе под светлините на прожекторите в най-новото видео на майка си. В песента участие взима и Вачева, която до този момент не се беше изявявала като певица. Въпреки добрата реклама песента на Кристина разочарова феновете. Димитрова се чекне като 20-годишна във видеото, а присъствието на Катрин е необяснимо. На повечето фенове на Криси песента им звучала като попфолк парче.

Необяснимата дружба между прочутата певица и силиконовата моделка се зароди в риалити формата „ВИП брадър“. Вече почти година двете дами са неразделни. Вачева уреди Димитрова да бъде част от журито на конкурса „Мис Силикон“. Кристина върна жеста на младата си приятелка, давайки й старт като певица, а сега е готова да й уреди и гадже – и то собствения й син.
Източник: БЛИЦ