Categories
Без категория

Може ли България да поднесе сензацията срещу Бразилия днес от 17:40 в Полша?

Днес от 17:40 националите излизат срещу Бразилия.

Днес България стартира участието си във втората фаза на Световното първенство по волейбол в Полша. Националите се изправят срещу основния фаворит за спечелването на златните медали Бразилия. Двубоят е от 17:40 часа в залата в Гданск и се очаква да бъде наблюдаван от над 10 000 души!

Настроението в нашия лагер е оптимистично. Пламен Константинов не пропусна да отбележи, че преди няколко години с екипа на националния отбор е побеждавал бразилците в тази зала и тя му носи късмет. Капитанът Тодор Алексиев допълни, че отборът е готов за победа и ще се опита да я постигне. Цветан Соколов пък заяви в интервю за местните медии, че не се чувства звезда и основната цел пред отбора е място във финалната фаза!

Бразилците пък демонстрираха огромно уважение към нашия отбор. Наставникът и легенда във волейбола Бруно Резенде обяви, че българите са много силен отбор и трябва да подходят към тях концентрирано и мобилизирано. В противен случай ще си изпатят. Резенде-младши пък допълни, че всяка грешка от тяхна страна ще бъде наказана от българите.

коментар(и)