Categories
Без категория

Много скандален слух: Люси Дяковска спи с малолетна ученичка – gp-gallery.com

Люси Дяковска е поддържала интимна и изключително дискретна афера с една от певиците в тийнейджърското трио „A.V.A.“, пише столичен всекидневник. Червенокосата изпълнителка е прекрачила всякакви морални правила и закони, само и само да си задоволи нагона с непълнолетната девойка, чиято самоличност на този етап се пази в анонимност.
Триото „А.V.А.“ бе сформирано от млади и красиви момичета, неуспели да продължат във формата самостоятелно. Това са 17-годишната Антоана от Шумен, 16-годишната софиянка Ана и 18-годишната варненка Велина, която стана пълнолетна след старта на шоуто.

Очевидно 39-годишната певица не робува на крилатата фраза, че там, където си вадиш хляба, не трябва да въртиш любов, тъй като още по време на кастингите тя си заплюла няколко девойки. Като зряла жена, преживяла много, Дяковска с лекота усещала къде би могла да има успех и къде не. Апетитите й обаче се свеждали все до млади и неопитни момичета, заради което певицата била изключително щастлива, че именно девойките от „А.V.А.“ й паднали в ръцете.

Люси разказвала за своята успешна кариера зад граница, респективно за натрупаните пари, и впечатлявала крехките момичета с дребни за нея разходи, но огромни в очите на подрастващите подаръци – я някой оригинален парфюм, я маркови дънки или разточителни гощавки в модерни ресторанти.

Целият този разход на финансов ресурс обаче имал своето оправдание, след като Дяковска успяла да се събуди в леглото си с една от талантливите певици в „А.V.А.“. Момичето така и така вече било експериментирало сексуално с представителки на своя пол, така че не се поколебало да се озове в кревата на менторката си.

Надеждите й били да се откопчи от триото и да тръгне да гради самостоятелна кариера, използвайки за стабилен гръб Дяковска. В момента Дяковска продължавала да има интимна афера с момичето, което все още е ученичка.