Categories
Без категория

Мнението на Коча

Начало » Мнението на Коча

50 годишният юбилей на столичният Левски с Юргорден, беше един истински спектакъл за феновете, но фокуса от мача се измести, когато бяха засечени заедно Александър Ангелов, който е сред основните акционери в Левски и дясна ръка на Делян Пеевски и Вили Лилков, който е кандидат-кмет от Реформаторски блок за град София. Александър Ангелов съвсем доскоро бе публично непознат, докато не … Виж още »

Симеон Даскалов е човекът, който вече няколко години не спира да търси правата си и да се бори срещу беззаконието, корупцията, рекета и търговията с влияние, а сега той започна своята мащабна кампания срещу Бойко Борисов, Йорданка Фандъкова и всички лица на ГЕРБ, като разлепя плакати из цяла София и следващата мярка е кампания в Брюксел, за да види ЕС … Виж още »

Абитуренският бал, е едно от най-значимите събития в живота на всяка жена. Едва ли има момиче, което не си, е представяло как ще изглежда на абитуренската си нощ, с каква рокля, обувки, прическа и бижута ще бъде. През последните години, обаче ставаме свидетели на все повече нестандартни рокли, които, обаче са подходящи по-скоро за Хелоуин, отколкото за абитуренски бал. За … Виж още »

Влиянието на големите социални мрежи става все по-голямо и по-голямо. Всички хора използват социални мрежи по някаква причина. Дали, за да комуникират с близките и приятелите си, да се свързват със семейството от чужбина, да са в постоянен контакт със своите колеги и така нататък. Големите социални мрежи като Facebook, Twitter, както и някои по-нестандартни такива като Snapchat, Pinterest и … Виж още »

За пореден път ставаме свидетели на нещо изключително грозно в родният политически елит, тъй като 3 партии, които проведоха предизборната си кампания в стил АНТИ ГЕРБ, сега се продадоха точно на ГЕРБ, за да се уредят с хубави министерски постове, да се облажат с тлъстите еврофондове, да намажат от държавните поръчки и в общи линии да си уредят живота, за … Виж още »

Съвсем скоро ще настъпи времето на традиционните пролетни ремонти, които имат за цел да освежат жилището или офиса, след дългата и неприятна зима. Ремонтите са нещо неизменно в нашият живот и колкото и да не ни се иска, те така или иначе трябва да се направят. Пребоядисване на стени, таван, врати, смяна на някой мебели, всичко това помага за една … Виж още »

Ботушите естествена кожа, които се предлагат в българските електронни магазини, са топли, удобни, качествени и надеждни. Освен, че ботушите трябва да са с актуално висок ток, за да привлечете гарантирано вниманието тази зима, те трябва да бъдат и Over-the-knee и thigh-high, т.е. над коляното. За да бъдат удобни, дизайнерите допускат тока да бъде с квадратна, обла или трапецовидна форма. Комбинират … Виж още »

Изгонването на Евгени Минчев от ВИП Брадър, предизвика много скандали и слухове, като отново се заговори, че риалити формата е нагласен, и че всичко е ясно, още преди началото на шоуто. По всичко личи, че паркетният лъв беше наясно с изгонването си, още преди то да бъде съобщено от Ники Кънчев, като тук светските хроникьори се организираха около 2 основни … Виж още »

България се намира в изключително тежка икономическа и политическа криза, като предсрочните парламентарни избори, не успяха да излъчат твърд фаворит, въпреки че ГЕРБ са партията с най-много гласове, но отново не могат да съставят самостоятелно правителство. За първи път в историята на страната ни, 8 партии успяха да влезнат в парламента, но почти всички от тези партии са коалиционни, така … Виж още »