Categories
Без категория

Мнението на Коча

Начало » Мнението на Коча (страница 2)

Бившият депутат Георги Марков беше гост в сутрешното предаване на БТВ. В него той коментира предстоящите избори и сподели своите очаквания за тях. Той очаква категорична победа за Бойко Борисов и дори смята, че ГЕРБ ще състави самостоятелен кабинет. „Изминалата година беше много трудна. Смятам, че хората ще гласуват за Бойко Борисов и разликата в процентите между ГЕРБ и БСП … Виж още »

Мнозина от вас са чували са скандалната история със столичната сграда Драгалевци, която вече 6 години тъне в прахоляк и то само и единствено заради схемите за източване на пари от 2 фирми, тясно свързани с родните политици – „Хуфу“ ЕООД и „Армстройинвест“ ЕООД. Симеон Даскалов е инвеститорът, който се хвана със застрояването на сграда Драгалевци, но за негово съжаление, … Виж още »

Помните ли скандалното момиче, на име Атанска, която взриви социалните мрежи и YouTube, със своите изяви и най-вече с клипа, в който вкарва краставица между краката си? А гледахте ли нейната изява в Нова телевизия, в предаването на Люба Кулезич, която незнайно защо реши да покани точно това момиче и то на този светъл празник? Е, ние ще ви разкажем … Виж още »

Служебният министър Васил Щонов обяви, че токът през идната година ще поскъпне с 50%, а това се налага заради енергийният колапс, в който страната ни се намира в момента. Според Щонов, поскъпването на тока е неизбежно, но ще стане плавно на няколко етапа. Той е на мнение, че правителството на Пламен Орешарски не е трябвало да намаля цената на електроенергията, … Виж още »

Драги читатели на gp-gallery.com, не веднъж сме ви казвали, че България е страната на абсурдите, а потвържденията за това се сипят едно след друго. Този път обаче не визираме абсолютната некадърност на държавната администрация и безскрупулните политици, а за едно изключително сериозно престъпление и то уж от учени хора – подмяна на историята на Велика България и промиване на мозъците … Виж още »

Желяз Андреев – психолог и ръководител на „Ново начало“, направи сензационно разкритие в ефир, като сподели, че много от родните високопоставени политици, използват забранени вещества и то доста често. Андреев се базира на американска статистика, според която 300 000 българи употребяват дрога, а сред тях има висши чиновници и дори политици. Психологът обяснява това „явление“ с факта, че политиците доста … Виж още »

Ваньо Танов, който беше шеф на агенция „Митници“ по времето на управлението на ГЕРБ, отново бе назначен на този пост, след уволнението на Павел Тонев. Новината бе съобщена от служебният финансов министър – Румен Порожанов, а причината била неизпълнението на предвидените приходи, като агенцията изоставя с 1 млрд. лв. Ваньо Танов от своя страна веднага прие предложението, като заяви пред … Виж още »

Не вярвам това, което ще напиша в следващите редове да изненада някой, но все пак ще го направя, тъй като виждам, че все още има хора, които до някаква степен пазят искрица надежда и вяра, че нещата в нашата скъпа родина ще се оправят. Друго, което ме тормози е факта, че много граждани осъзнават истината и знаят точно какво се … Виж още »

Сочените за фаворит на предстоящите предсрочни парламентарни избори – ГЕРБ, отново ще бъдат поведени от Цветан Цветанов, като слогана за предизборната кампания е „Стабилна България – време е!“. На официалната пресконференция на партията, отново станахме свидетели на гръмки обещания и за това как ГЕРБ ще оправи България, но като че ли много хора пропускат факта, че срещу Цветанов се водят … Виж още »

Моля ви, обърнете внимание на този пасаж, видеото наистина не е за хора със слаби сърца, а относно информацията ви призоваваме да отворите умовете си и да помислите реално. Не се оставяйте на манипулации, а работете върху собствени идеи и теории. Взирайки се вечер пред телевизорите, много от нас на ракийка със салатка или нещо друго, оставаме с впечатлението, че … Виж още »