Categories
Без категория

ММА гаджето на Златка й изневерява с Галена!?

ММА боецът кръшнал на Златка с Галена.

Тези слухове витаят от доста дългове време в „хайлайфа“. Според тях неотдавна Георги е имал вземане-даване с чалга звездата и тяхното било нещо повече от „авантюра за една вечер“. Георги бил хлътнал по нея, но Галена категорично отказала да задълбочава нещата, за да не развали щастливото си семейство, а и все пак трябва да отбележим, че младият ММА боец не може да й предложи лукса, на който е свикнала.

Интересното в случая е, че Златка е наясно с това и дори е простила на Георги за въпросната мимолетна авантюра. Дали от „гузна съвест“ или просто е „широко скроена“, Русата Златка е преглътнала унижението, но въпреки това не могла да понася Галена и искрено я ненавиждала.

ММА боецът празнува рожденният си ден в столична дискотека и познайте кой беше изпълнителя във въпросната вечер – Галена! Тя дори си позволила да поздрави лично Георги, което изкарало извън нерви Русата Злата. Тя била готова да вдигне невиждан скандал, но нейни приятелки я убедили да не прави нищо, за да не разваля празника на любимия си.