Categories
Без категория

Мишо Шамара: Искам децата ми да живеят в Америка – gp-gallery.com

От САЩ нещата в Европа не изглеждат, както от България. Тук има прекалено много пропаганда и изкривяване на фактите, там такива неща не вървят. Най- голямата ми грешка е, че съм откровен, защото вярвам в каузи и това ми носи загуби. Това каза в студиото на Нова телевизия Мишо Шамара, който живее от две години отвъд океана.
Той бе категоричен, че иска децата му да живеят в Америка, защото там всичко се върши както трябва по правила.

Според него, БСП в момента не е нормална опозиция, нейните лидери не са европейски ориентирани и затова подкрепа за тази партия не е възможна. „Това е партия-патерица на ГЕРБ, в която пък всички гласуват на 100%, така както каже Борисов”, допълни рапърът.

„Аз съм изпял „фенки,фенки”, кой ще ми повярва, ако реша да ставам политик, така че не смятам да се развивам в тази посока”, каза още Шамара. Той посочи, че е отвратен от случващото се в България и не възнамерява да остава тук. „В САЩ е моят дом и на моето семейство, не се притеснявам да си карам колата ,не се оглеждам за сенки във входа на сградата, където живея. Има проблеми и в това общество, но хората се борят да ги решават”, потвърди рапърът.

„Нищо не ми липсва там от България, купувам си български стоки, има къде да хапна шкембе, има и много българи, това е за мен голямата България, тук е малката”, казва Шамара.