Categories
Без категория

Михаил Миков: Ще постигнем победа в Криводол, заради хората!

„Гласувайте за отличниците с бюлетина номер 6 в Криводол“, заяви Миков.

Председателят на БСП присъства на откриването на предизборната кампания на кандидата за кмет на Криводол Иван Иванов, който ще се ползва с подкрепата на столетницата. Стартът на кампанията съвпадна с отбелязване на паметта на загиналите в местността Томин мост.

Михаил Миков заяви, че БСП ще победи не заради себе си, не заради самата победа, а заради хората, които заслужават по-добро управление и отношение. Той посочи, че хората от Северозападът разбират най-добре това, което се случва, когато се говори за затваряне на болници, училища и т.н. Депутатът отбеляза, че животът не е само в София на жълтите павета и БСП ще го докаже на предстоящите избори.

Кандидатът за кмет на Криводол Иван Иванов заяви, че днес започва битката за по-добър живот. Той подчерта, че през последните 25 години, населението в града е намаляло наполовина, а безработицата се е увеличила с 43 %. Иванов посочи, че, ако бъде избран за кмет на Криводол, ще се бори за преодоляването на кризата в образованието, здравеопазването и заетостта.

коментар(и)