Categories
Без категория

Митко Пайнера готви свирепо отмъщение на Галена, ще я затрие заради своеволията! – gp-gallery.com

Бойкотът от Наградите на Планета и последвалият скандал няма да се разминат току-така на Галена. Запознати от бранша разкриха, че шефът й Митко Димитров й е набрал жестоко и планира да й изкара през носа своеволията, пише ПИК бг.

Наша проверка установи, че след церемонията по награждаването Галена е имала едно-единствено участие – в Калояновата крепост в ресторанта на мъжа й Галин.

След това певицата заминава на турне в Канада, а като се върне, ангажиментите й ще бъдат сведени до нулата, твърдят от запознати.
Според тях Митко Пайнера планира да отмъсти за унижението и разразилите се скандали във фирмата, като накаже Галена без участия. А както знаем – именно те са основният източник на доходи за изпълнителите. Без участия – няма пари, без пари – няма клипове и проекти, без песни – няма и фенове…

С една дума – Митко Димитров води Галена към нейната гибел.

Разбира се, смядовката е вряла и кипяла в бранша и няма да се остави току-така. Тя вече има резервен план и той е в компанията на Оцко – „Хит Микс Мюзик“. Галена вече имаше един проект с конкурентната фирма – дует с Крум, пише ежедневник.

Ако топзвездата на Пайнер се измести при Оцко, ще я последват и други нейни колежки. Най-спряганите имена са Анелия, която също от години е пренебрегвана, Джена, Емилия и Райна.

Предполага се, че няма да се задържат дълго в Пайнер и най-старите кучета Глория, Нелина