Categories
Без категория

Мистериозният турчин: Ивайло Манджуков провали сделката за ЦСКА

„Ивайло Манджуков провали сделката за армейците“, заяви Кизилоз пред Канал 3.

Дениз Кизилоз, който се оказа мистериозният кандидат-купувач за мажоритарният пакет акции на ЦСКА даде специално телефонно интервю за Канал 3, в което разкри, че основната причина, поради която не се е стигнало до сделка се казва Ивайло Манджуков. Турчинът посочи, че синът на Петър Манджуков не разбира от бизнес и ще фалира отбора.

Той отрече да познава Александър Томов или да има някаква връзка с него. Кизилоз не пожела да разкрие колко пари е предложил на собствениците на ЦСКА, но сподели, че Ивайло Манджуков му е поискал 640 000 евро, за да бъдат платени най-належащите задължения на клуба. Ивайло Манджуков също потвърди, че е имало разговори с въпросният турчин и добави, че неговата оферта е била несериозна. Собственикът на армейците посочи, че Кизилоз му е предложил 300 000 евро и да изплати дълговете на червените.

Спекулациите твърдят, че Томов се опитва да се върне в клуба чрез поставени лица, както го стори с мистериозният английски бизнесмен Лоурън Дейвис, за когото трудно можеше да се открие информация в интернет или другаде.