Categories
Без категория

Миков: Продължаваме да търсим истината за КТБ!

Председателят на БСП обвини разследващите, че си прехвърлят топката.

Председателят на БСП посочи, че социалистите ще продължат да се борят за повече яснота по случая КТБ. Той напомни, че на няколко пъти е отправял призив към президента Плевнелиев да бъдат разсекретени стенограмите от „онези консултации“ за банковото дружество. Миков изрази своето мнение чрез официалния си профил във Фейсбук.

Според червеният депутат премиерът, президентът, правителството, БНБ, парламентарната комисия и независимите анализатори постоянно си прехвърлят топката и не правят нищо съществено за разрешаването на проблема КТБ. Михаил Миков добави, че, ако има нещо, което е „последователно“ във водената политика на Росен Плевнелиев, то това ще бъде желанието му тези стенограми да останат засекретени за обществото.

Въпреки това от БСП ще продължат да искат тяхното разсекретяване, тъй като според тях всеки българин има правото да разбере кой каква позиция е имал по случая с КТБ. По този начин гражданите ще могат да си направят съответните изводи и да намерят отговор на въпросите, които ги вълнуват спрямо банката.