Categories
Без категория

Медиите в Сърбия: Цветан Василев не желае да се връща в България

Собственикът на КТБ не желае да се прибира преди изборите!

Една от главните теми в сръбските медии е свързана със задържането на собственика на КТБ. Буквално във всеки един вестник са отделени поне 1-2 страници за ситуацията с Цветан Василев.

Вестник „Курир“ е отделил цял материал за историята на Цветан Василев и следи изкъсо случващото се с него в сръбския арест. В материала е поместен цитат на бизнесмена, в който ясно е упоменато, че той няма никакво намерение и желание да се връща в родината си. Всъщност той иска да остане в Сърбия докато не преминат предсрочните избори и не се смени властта в България.

Всеизвестни са „топлите отношения“ на Цветан Василев с ГЕРБ и вероятно това е една от основните причини, поради които той се надява да остане в Белград, докато „десницата“ не поеме управлението.

Според друг сръбски вестник, мустакатия бизнесмен се е предал на властите, за да бъде пуснат. Освен това сръбските журналисти са обърнали внимание дали задържането му няма възпрепятства работата на завода за стъкла, който се намира в Пречан и е собственост на задържания.

Остави твоят коментар

коментар(и)