Categories
Без категория

Мая Манолова се изгаври с Росен Петров

Повод за това беше грешката на бившия водещ на Нека говорят.

„Голямата уста“, както я наричат в съсловията не пропусна да се присмее на заместник-председателя на България без цензура относно грешката, която допусна пред самоковските избиратели. Партията на Николай Бареков беше на посещение в Самоков, където агитираше местните граждани да гласуват за тях на изборите. За тази цел беше изпратен бившият водещ на „Нека говорят“ Росен Петров, който се беше подготвил за случая със специална реч, в която дори намери символика между номера на неговата партия и номера на самоковския военен полк – 13.

В крайна сметка обаче, се оказа, че Росен Петров, който многократно е парадирал, че познава в детайли българската история е допуснал сериозна грешка. Военният полк, който е записал със златни букви името си в българската история през 1904 година е 22-ри Тракийски, а не 13-ти Рилски пехотен полк, както твърди новоизлюпения политик.

Точно това разпространи Мая Манолова със специално съобщение към медиите. Тя приканва Росен Петров да прочете отново българската история и не пропусна да добави, че жителите в нейния район много добре знаят за кого да гласуват!

Остави твоят коментар

коментар(и)