Categories
Без категория

Масова чистка в Лудогорец при отпадане от Шампионска лига

Възможно е Рибейро да бъде уволнен след само 3 мача начело на Лудогорец.

Кирил Домусчиев е обявил веднага след края на мача на всеослушание пред футболистите в съблекалнята, че ще има масови наказания и дори изгонени футболисти, ако Лудогорец бъде отстранен от молдовският анонимник още на старта на надпреварата. Собственикът на клуба е напуснал бесен стадиона и дори отказа да говори пред насъбралите се журналисти.

Главата на новият треньор Рибейро вече е поставена на гилотината, информират наши източници от Разград. Лудогорец дълго търсеше своят треньор и в крайна сметка се спря на португалският специалист, който е водил няколко отбора в елитната дивизия на Португалия. Рибейро обаче, не успявал да овладее случващото се в съблекалнята, а вестник „7 дни спорт“ информира, че преди няколко дни е имало сбиване на тренировка между Сининьо и Лукоки, като това е причината последният да не попадне в състава за мача с Милсами.

При всички случаи, ако Лудогорец отпадне от Милсами ще има продадени и дори изгонени футболисти. Най-вероятно Мисиджан ще бъде първият, тъй като към него не липсва интерес. Възможно е отбора да бъде напуснат още от Владо Стоянов, Марселиньо и Анисе.

Остави твоят коментар

коментар(и)