Categories
Без категория

Масова чистка в Левски след поредният провал

През новият сезон ще се разчита на български футболисти.

Спортно-техническото ръководство е решило да предприеме поредната масова чистка на футболисти след поредният провал, който беше регистриран в историята на синият отбор. Чистката е продиктувана и от друга причина – намаляване на бюджета за заплати, който през новият сезон не трябва да надхвърля 250 хиляди лева на месец.

Желанието на Георги Иванов-Гонзо и Стойчо Стоев е да се отърват от скъпите и безполезни чужденци. Почти сигурно клубът ще бъде напуснат от Емил Нину, Гикиевич, Йоргаревич, Абди, Луис Педро и Бедоя. Старши-треньорът не иска да се разделя с Аниете, Прохазка и Белаид, но при първа оферта те ще бъдат продадени, за да бъде закърпен бюджетът за следващият сезон.

На сергията са още Владимир Гаджев и Божидар Краев. Именно от младокът сините се надяват да изкарат крупна сума, чрез която да вържат бюджета за няколко месеца. На финалът за Купата на България присъстваха куп чуждестранни мениджъри, които следяха изявите и на двамата. До конкретни оферти обаче, все още не се е стигнало.