Categories
Без категория

Мария сцепва Гущеров от се*с! Отчаяно иска да забременее! – gp-gallery.com

Фолк дивата Мария ще става леля до няколко месеца. Сестрата на заралийката – Ирена, е в трепетно очакване на първата си рожба. Самата Мария се похвали с щастливата новина. Певицата се радва за бъдещото си племенниче, но в същото време е на ръба на отчаянието, защото самата тя все още не може да забременее, пише столичен всекидневник.

„Много скоро и аз ще бъда леля. Нетърпелива съм да ви споделя няколко кадъра с много обич към Ирена и тяхното щастие. Чакаме го с много любов малчо!“, сподели развълнуваната бъдеща леля.

Въпреки любовта към сестра си и съпричастността към нейното щастие тя не може да скрие, че мъничко ѝ завижда, че я е изпреварила със зачеването. Бебетата са болна тема на крехкото миньонче, което неведнъж е разказвало колко трудно е забременяло с първата си рожба Марая, която е от предишния ѝ брак. За да се роди малката ѝ принцеса, Отварачката се е подлагала на хормонална терапия и оплождане ин витро.

„Пътят е дълъг и много болезнен чисто физически. Правят се сложни манипулации под пълна упойка“, сподели откровено Мария преди време. Тя се е разкъсвала от големи тревоги и съмнения, изминавайки дългия път към майчинството, но е готова да мине отново през всички трудности, за да се сдобие с втора рожба, този път от настоящия си мъж Християн Гущеров.

Мара се венча за милионерския син преди малко повече от година и още тогава сподели, че иска бебе и ще работи, за да се сдобие с него първо по естествен начин, а ако нещата не се получат, ще се довери на ин витрото. Сега, когато сестра й е бременна, Отварачката вече се чувства отчаяна, че от месеци пробва да зачене, а все не става. Тя открито е заявила на половинката си, че ще изчака още съвсем малко, преди да започне хормоналната терапия. Говори се, че му поставила ултиматум да я оплоди и го карала да правят секс непрекъснато с единствената цел да забременее.

Но нещата все не ставали.„Както е тръгнало, Мария пак ще трябва да ходи по лекари, докато зачене. Ако беше успяла да забременее досега, двете със сестра й щяха да родят почти едновременно. Сега обаче това няма как да стане“, коментират близки до двойката. Те обаче изчисляват, че ако певицата веднага се подложи на терапията и зачене ин витро, има шанс да роди само няколко месеца след сестра си и двете да гледат заедно своите бебета. Това била голямата мечта на Отварачката.

Източник: БЛИЦ