Categories
Без категория

Мария Илиева не спира да се хвали: Наско ме разковава в леглото – gp-gallery.com

Младото гадже на певицата Мария Илиева бил същински звяр в леглото, разказвала самата тя пред приятелки. Рапърът Атанас Колев, чиято звезда изгря на сцената на „Х Фактор“, завоювал сърцето на менторката си с неподозирани креватни умения пише столичен всекидневник.

„Насето е най-добрият любовник, който съм имала, за секунди ме праща в небесата. Истински любовен гуру“, тресяла се от въодушевление Илиева.

Младото лъвче било истински маратонец под чаршафите. Плътските удоволствия, с които я дарявал, рядко били с продължителност под 50 минути, нещо, с което изпълнителката не се била сблъсквала от тийнейджърските си години.

Наско, който наскоро навърши 19 години, бил готов да задоволява всички неприлични прищевки на звездата, която му е и шефка. Ексцентричният младок бил на върха на щастието, че е забърсал известната кака, и жертвоготовно сбъдвал розовите й фантазии.

„Дали двамата са истински влюбени, или просто задоволяват плътските си копнежи, не знам, но Мария сякаш не стъпва по земята след вечер, прекарана с Атанас“, споделя близка до двойката.

Според враговете на певицата обаче не тя била вдъхновителката за перманентната ерекция на Наско. „Момчето е на 19 години. На тази възраст ще му стане и от жаба“, съскат колежки на Мария.

loading…