Categories
Без категория

Мария: Започнах кариерата си с хонорари от по 50 лева – gp-gallery.com

Преди години ние от попфолка бяхме жалки, сега нещата са други, вървим по утъпкани пътеки. Това каза пред Нова телевизия певицата Мария. Според нея, кариерата й е започнала с хонорари от по 50 лева за участие в една кабелна телевизия и само една шивачка, която е шиела дрехите им за участията.

Попфолкът не само че не умира, но увеличава мащабите си. Нашата популярност расте, това се вижда, смята певицата. Тя не е съгласна с периодично появяващите се твърдения, че чалгата си отива.

„Минавам през проблемите с високо вдигнат нос и усмивка, такава съм от началото досега. Харесвам начина по който изглеждам и сега като 34-годишна жена. Имам млад мъж, който ме вдъхновява, имам дете, надявам се, че ще имам и второ”, каза още фолкизпълнителката. Но уточни, че двамата със съпруга й „не са стъпили на педалите“ в търсене на забременяване.

Тя е категорична, че не употребява алкохол и не ходи по заведения, дори в краткото време, когато се е развела с първия си съпруг и преди да срещне настоящия. „Правя си експерименти със себе си, например издържах между 7 и 9 дни без телефон”, призна фолкизпълнителката.

Според нея, животът й не е луксозен, тъй като това не й е необходимо. „Обличам се с анцунг и маратонки в къщи, домакинствам, гледам си 6-те кучета и съпруг, моногамна съм”, уточни Мария. Но призна, че има и куп недостатъци, върху които работи.

„Срещнах едно младо момче с невероятен речник и познания, това ме провокира и ме държа в разговори до ранна сутрин без да усетим времето-това е Християн Гущеров”, разказа фолкдивата. Тя отрече да е получавала като подарък от съпруга си апратамент за 200 хиляди лева и „Майбах“.