Categories
Без категория

Мариян Георгиев има нужда от 50 000 лева, за да живее!

Изпрати СМС с текст DMS MARIAN на номер 17 777 на цена от 1,20 с ДДС.

Преди повече от година на Мариян му беше извършен кръстосана бъбречна трансплантация, която за щастие е преминала успешно и до края на миналата година не е имало никакви усложнения или инфекции. За съжаление обаче, той прави реакция на отхвърляне с инфекция. Налага се по спешност да замине отново за Турция, където му беше направена трансплантацията. Там лекарите успяват да овладеят инфекцията, но поради отхвърлянето го включват на хемодиализа.

Мариян ще бъде в това състояние, докато бъбрекът започне да функционира нормално. Дотогава ще продължи лечението му, което струва доста скъпо – 31 000 щатски долара. Нито той, нито близките му разполагат с такава сума и поради това беше открита нова дарителска кампания, чиято цел е да събере около 50 000 лева. В момента по сметките на Мариян има 4 400 лева.

Ако искате да помогнете на Мариян да заплати лечението си, може да изпратите смс с текст DMS MARIAN на номер 17 777 на цена от 1,20 с ДДС. Може да дарите средства и по банковата му сметка или чрез онлайн разплащателната система ePay. За повече информация разгледайте този линк!