Categories
Без категория

Марешки нокаутира бизнесмен, очаква го година затвор!

Съдят аптекарския бос по бързата процедура.

Бившият собственик на футболния клуб Локомотив Пловдив и фармацевтичен магнат в момента се намира в ареста и срещу него ще бъде повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда. Веселин Марешки е прибягнал до груба сила срещу общинския съветник Костадин Костадинов. Случката се е разиграла вчера след възникнал скандал между съпрузи, които не могат да разделят наема за един имот.

Потърсен от Нова телевизия за коментар, пострадалият Костадин Костадинов сподели, че по никакъв начин не е предизвикал Веселин Марешки. Нито физически, нито словесно. По думите му аптекарския бос все още е в ареста, но неговия адвокат Милен Ралчев твърди, че той е получил криза и към 10 часа сутринта е напуснал полицията с линейка, която го е откарала до най-близкото медицинско заведение.

Костадинов обясни случката по следния начин. Според него Марешки го е нападнал пред полицаите, докато се е опитвал да го снима. Тогава, без да обели и дума, бившия собственик на пловдивския Локомотив го ударил веднъж с юмрук в лицето.

Остави твоят коментар

коментар(и)