Categories
Без категория

Малолетни са потрошили новите автобуси в София

Полицията залови извършителите. Оказа се, че това са деца между 10 и 15 години.

Отскоро градския транспорт в столицата ни се радва на няколко чисто нови превозни средства. За съжаление обаче, радостта ни трая едва няколко дни, тъй като 6 от тези автобуса бяха почупени от вандали през миналата нощ. Затова информира Нова телевизия, която дори излъчи репортаж с кадри от щетите, които са понесли новите превозни средства.

Пред камерата на Нова Телевизия застана заместник-директорът на столичната автотранспортна агенция Владимир Коцев. Той заяви, че автобусите са били атакувани в района между Малинова долина и Студентски град. Единствено прозорците на автобусите са строшени. Няма други щети или пострадали, тъй като по време на атаката, автобусите са превозвали хора.

Коцев сподели, че ремонтът на автобусите ще струва около 20 хиляди лева, които ще бъдат покрити от застрахователната компания. Той добави още, че реалната стойност на шестте возила надхвърля 600 000 лева. Освен това полицията е успяла да залови извършителите, които се оказали група деца на възраст между 10 и 15 години.

коментар(и)