Categories
Без категория

Майката на убития командос в Лясковец изрази своите съмнения относно разследването на полицията

Сериозни съмнения изказа психологът Йорданов в ефира на Нова по случай разследването на полицията на смърта на Емил Шарков.

На гости в сутрешния блок на Нова Телевизия „Здравей България“ беше поканен криминалния психолог Росен Йорданов. Поводът за неговото гостуване е трагичния случай и смъртта на Емил Шарков при спец.акцията на командосите в Лясковец преди няколко месеца. Той изрази силни съмнения относно разследването, което е било проведено и смята, че са прикрити доста „факти“, които биха могли да покажат има ли виновни за смъртта на командоса.

„Майката на Емил Шарков е достигнала до няколко доста интересни подробности, които ме карат да си мисля, че „има нещо скрито“ при разследването. Тя е говорила с колегите му и е затвърдила част от съмненията си, че основните виновници за трагедията са командирът на отряда и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.“ – коментира Йорданов.

Освен това той добави, че върху командосите е оказван сериозен натиск при разследването и са прикрити сериозни грешки, които са допуснати от страна на главния секретар и командира на отряда, чиято надменност е основната причина за смъртта на Емил Шарков.

Остави твоят коментар

коментар(и)