Categories
Без категория

Майката на Албена Вулева влиза във ВИП Брадър

Продуцентите ще използват майката на Вулева, за да си вдигнат рейтинга.

Людмила Захажаева бързо се превърна в звезда. Само за една вечер тя успя да прикове вниманието на всички върху себе си и да накара журналистите да пишат за нея. Тя буквално вдигна рейтинга на предаването с няколко пункта в деня, в който беше гост-защитник на своята дъщеря Албена Вулева на номинации в понеделник. Людмила сътвори невиждано шоу и до такава степен изнерви Венета Райкова, че бившата водеща на „Горещо“ потърси защита и подкрепа от своите фенове чрез личния си профил във Фейсбук.

Това не убягна на „опитното око“ на продуцентите на ВИП Брадър, които търсят „свежо попълнение“, което да вдигне живота и настроението в Къщата, след напускането на лорд Евгени Минчев, около когото се въртеше цялото шоу до момента. С влизането на Тачо се очаква да избухне поредната бомба между любовния триъгълник, но продуцентите искат да имат готов „план Б“, който да използват.

Очаква се тази вечер Людмила да влезе в предаването, а номинациите да бъдат отменени, тъй като Зорница Линдарева вероятно ще напусне формата по собствено желание.

Остави твоят коментар

коментар(и)