Categories
Без категория

Майката на Албена Вулева взриви ВИП Брадър

Майката на Албена Вулева вдига рейтинга на Нова телевизия.

Людмила Захагаева беше гост във вчерашния лайф. Тя трябваше да защитава своята дъщеря по повод номинацията й за напускане на Къщата на ВИП Брадър. Госпожата обаче, се оказа много по-луда от своята дъщеря и буквално побърка зрителите, водещия Кънчев и останалите гости в студиото. Още със самото начало тя нападна водещия, Нова телевизия, продуцентите на предаването и всички останали хора, които седят зад неговото излъчване.

Първата жертва на майката на Вулева беше самата телевизия! Тя отправи няколко изключително обидни и нелицеприятни квалификации за шефовете на телевизията и нейната дейност. Следващата жертва на Людмила беше Венета Райкова. Поводът за нападките към водещата на „Голямата уста“ станаха думите й, че е била шефка на Алебна Вулева в Евроком. Това силно подразни госпожа Захагаева, която на секундата отсече, че Райкова лъже и тогава тя е чистила боклука, но не поясни за какъв боклук става дума.

Още същата вечер Венета Райкова публикува снимка в профила си във фейсбук на трудовата си книжка, в която ясно и отчетливо се вижда, че наистина е била директор в телевизията!

Остави твоят коментар

коментар(и)