Categories
Без категория

Лютви Местан предизвика Михаил Миков

Лидерът на ДПС заяви, че е готов да напусне политиката!

Лидерът на Движението за права и свободи беше гост в предаването на Диана Найденова „Карай направо“, което се излъчва в ефира на Нова телевизия. Той коментира предстоящите избори и горещите политически теми. Ето какво заяви относно нападките на Михаил Миков, че по време на консултациите му с Росен Плевнелиев е предложил „банкова ваканция“.

„Ще направя изключение и ще подкрепя Миков в искането му за разсекретяване на стенограмите. Ако след това се докаже, че аз или моя придружител господин Йордан Цонев сме предложили това, за което се твърди – ще напусна ДПС. В противен случай очаквам същите действия от страна на господин Миков“

Местан определи като много опасни опитите на останалите партии да изолират ДПС. Според него политиката в България има нужда от такава партия и факта, че голяма част от етническите турци я подкрепят не е основателна причина за етикети от рода на „етническа партия“. Местан сподели, че очаква половин милион български граждани да гласуват за движението за права и свободи.

Остави твоят коментар

коментар(и)